El CEM La Mar Bella tornarà a ser el centre neuràlgic del Challenge Barcelona Triathlon

Una edició més, el CEM La Mar Bella serà l’epicentre del Challenge Barcelona Triathlon, un dels millors emplaçaments esportius de la ciutat en un entorn incomparable per a gaudir de la prova i la pràctica del triatló.

Aquest magnífic complex es troba al passeig marítim de Barcelona, davant de la Platja de la Mar Bella, lloc on es realitzarà el sector de natació. Les instal·lacions disposen d’una gran pista d’atletisme amb un camp de gespa artificial al mig. El dia de la prova aquesta zona es convertirà en l’àrea de transició, espai on podràs deixar tot el material que utilitzaràs durant la competició, inclosa la bici.

Per descomptat, durant el cap de setmana de l’esdeveniment, aquesta zona estarà 24 hores vigilada perquè les vostres pertinències estiguin fora de perill.

Desplaça cap amunt