Challenge Barcelona Triathlon presenta el projecte social “Triatló Sense Fronteres”

Un acompanyament inclusiu per a esportistes amb necessitats especials

El Challenge Barcelona Triathlon ha presentat el projecte social “Triatló Sense Fronteres”, amb l’objectiu d’incloure un grup d’esportistes amb necessitats especials en aquesta prestigiosa competició. Aquesta iniciativa busca garantir que aquest col·lectiu tingui l’oportunitat de participar en igualtat de condicions amb els altres triatletes.

Durant un període de 4 mesos, aquest equip d’esportistes amb necessitats especials serà acompanyat per a viure una experiència única, alhora que es donarà visibilitat a aquest col·lectiu i a l’entitat que ho fa possible. Aquest acompanyament inclourà un pla d’entrenament adaptat i sessions dirigides presencials que s’ajustaran a les necessitats específiques del grup seleccionat.

El projecte “Triatló Sense Fronteres” és fruit de la col·laboració entre la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esport per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació la Caixa, que ha finançat aquesta iniciativa amb entusiasme.

Amb aquesta acció, el Challenge Barcelona Triathlon posa de manifest el seu compromís amb la inclusió i demostra que el triatló és un esport obert a tothom, independentment de les seves capacitats. Aquesta oportunitat no només permetrà als esportistes amb necessitats especials superar reptes personals, sinó que també fomentarà la consciència i el respecte cap a la diversitat en el món de l’esport.

El projecte social “Triatló Sense Fronteres” s’erigeix com un exemple inspirador d’integració i superació, que anima a altres esdeveniments esportius a seguir aquest camí cap a la inclusió total. El Challenge Barcelona Triathlon, juntament amb els seus col·laboradors, demostren que el triatló és una oportunitat per unir persones i superar límits, trencant fronteres per a l’esport i la igualtat.

Desplaça cap amunt