Challenge Barcelona Triathlon 2024 obrirà inscripcions el proper 29 de febrer

L’esperada cita internacional de triatló torna amb novetats emocionants i l’oportunitat única d’unir-se a la distància Short

El Challenge Barcelona Triathlon, un dels esdeveniments més destacats al món del triatló, anuncia l’obertura d’inscripcions per a la nova edició que se celebrarà el 27 d’octubre de 2024. A partir del proper 29 de febrer, els apassionats i les apassionades del triatló podran assegurar la seva participació en aquesta emblemàtica competició.

Preu especial per temps limitat
Des del 29 de febrer fins al 31 de març, els i les participants podran aprofitar un preu especial en inscriure’s a qualsevol de les distàncies confirmades: Short, Olímpic, Sprint, Aquatló i Junior Challenge.

Oportunitat única de participar al Short
Una de les grans novetats d’aquest any és l’obertura de 80 places per a atletes no professionals a la distància Short. Aquelles persones que vulguin inscriure’s en aquesta distància hauran de complir dos requisits fonamentals: ser atletes federats en triatló i acceptar i complir els temps de tall i el reglament establerts per aquesta distància.

Aquest any, el Challenge Barcelona Triathlon promet superar expectatives i brindar una experiència única per a atletes de tots els nivells.

Inscriu-te a partir del 29 de febrer i sigues part de la història del triatló a Barcelona!

Desplaça cap amunt