Canvi de data del Challenge Barcelona Triathlon 2024

La prova passa al diumenge 3 de novembre per canvi de calendari i logística de la Copa Amèrica de Vela

Des de l’organització del Challenge Barcelona Triathlon, volem anunciar un important canvi de data per a l’edició d’aquest any. La competició, que inicialment estava programada per al 27 d’octubre, se celebrarà una setmana després, el diumenge 3 de novembre de 2024.

La decisió de modificar la data de la prova ha estat presa a causa de canvis en el calendari i la logística de la Copa Amèrica de Vela, que se celebra a Barcelona durant els mesos d’agost, setembre i octubre. Aquest esdeveniment de gran envergadura afecta significativament el bon desenvolupament del triatló, impactant tant la logística, la mobilitat, el transport i els allotjaments, com també la ciutadania en general. La coincidència d’aquests dos grans esdeveniments esportius a la mateixa ciutat i en dates similars fa impossible la seva coexistència sense comprometre la qualitat i la seguretat del Challenge Barcelona Triathlon.

Amb aquest canvi, el Challenge Barcelona Triathlon es converteix en la darrera prova de triatló de l’any a Europa abans de l’inici de la nova temporada, oferint als i les atletes una oportunitat única per tancar el seu calendari competitiu en una de les ciutats més emblemàtiques de l’esport.

L’organització ja ha enviat un correu electrònic a totes les persones inscrites en l’edició 2024, oferint les següents opcions: mantenir la inscripció per a la nova data del 2024, transferir la inscripció per a l’edició 2025 o cancel·lar la inscripció i rebre un reemborsament. Els i les participants tindran fins al 25 de juny de 2024 per fer qualsevol d’aquests canvis.

Demanem disculpes per qualsevol inconvenient que aquest canvi pugui causar i agraïm la comprensió i la col·laboració de tothom. Des de l’organització, seguim compromesos a treballar intensament per assegurar que el Challenge Barcelona Triathlon continuï sent una experiència esportiva única i especial per a tots els i les participants.

 

Atentament,

Organització del Challenge Barcelona Triathlon

Desplaça cap amunt